Hvordan Fylle En And?

Video: Hvordan Fylle En And?

Video: Hvordan Fylle En And?
Video: Hvordan fylle et arteriekransett 2024, September
Hvordan Fylle En And?
Hvordan Fylle En And?
Anonim

Mange kvinner som har nok fritid, og elsker å gjøre underverker på kjøkkenet, har lurt på om det er så vanskelig å fylle en fjær som en kylling, kalkun eller saftig and og deretter bake den slik at alle familiemedlemmer blir glade for kulinarisk mesterverk.

Hvis du fremdeles tenker på slike problemer og aldri i livet ditt har vært "redd" å fylle en and for eksempel, her vil vi vise deg i detalj hvordan dette skjer.

Du vil oppdage at det ikke er noen som vet hva slags turban under hele aktiviteten med å forberede fylt and, og resultatet vil definitivt føre til beundring blant dine kjære.

1. Du antar sannsynligvis det for å være fornuftig å fylle en and, den må være stor nok. For å være verdt innsatsen du vil ta for å fylle den, må anda være minst 2 kg. Men husk at jo større det er, jo fetere er det;

2. Enten du har en tamme eller "kupeshka" and (helst det første alternativet), er det obligatorisk å inspisere den godt og fjerne de resterende fjærene, fjærene osv. Dette gjøres enten for hånd, eller med en pinsett, eller hvis du lett brenner andens hud. Denne prosedyren følges også når anda har vært frossen, men husk at frossent kjøtt mister noe av smaken;

Fylt and
Fylt and

3. Før du går videre til den virkelige tingen fylle anda, må du vaske den godt og tørke den. Det anbefales å fjerne fettet rundt magen.

4. I mange tilfeller marineres anda før den fylles. Marinaden er ditt valg, men uansett hva du velger, bør du vite at det er bra for fuglen å holde seg med marinaden du ønsker i kulden, og i det minste i 2-3 timer. Best døgnet rundt;

5. Når det er på tide å fylle anda, skal fyllingen være klar. Tradisjonell fylling for and er ris, grønnsaker, surkål eller fersk kål, etc. Andefylling de kan til og med være poteter eller svisker;

6. Tre hullet til andens nakke, men la det være nok plass til å "stappe" fyllingen i fjæren. Når du har fylt den helt, sy hele mageområdet slik at du er sikker på at fyllet ikke faller ut under steking.

Det er det - det har du allerede utstoppa anddu må bare bake. Når det gjelder steking, er det også noen finesser, men vanligvis stekes anda innpakket i folie i ca 2-2,5 timer ved 200-250 grader.

På samme måte kan du tilberede en fylt and med grønnsaker. Og hvorfor noe mer interessant. I de kalde månedene er for eksempel fylt and med kastanjer og stekt and klassikere i mange land.

Anbefalt: