Helsemessige Fordeler Av Dragon

Video: Helsemessige Fordeler Av Dragon

Video: Helsemessige Fordeler Av Dragon
Video: МОЛОДОСТЬ для дедушек и бабушек - Никогда старый! Крутые упражнения Му Юйчунь 2024, September
Helsemessige Fordeler Av Dragon
Helsemessige Fordeler Av Dragon
Anonim

Urtestragon har mange arter. De franske og russiske artene er preget av de mest bemerkelsesverdige egenskapene. De er ekstremt populære i både matlaging og folkemedisin. Den delikate smaken og aromaen til urten er i utrolig kombinasjon med mange helsemessige fordeler.

Helsefordelene med estragon er virkelig overraskende. Det skylder dem vitaminene og mineralene den inneholder. Vitaminer A, B og C, samt kalium, kalsium, jern, magnesium og sink finnes i en stilk av urten.

Tidligere har leger brukt estragon for å bekjempe tannpine. Dens smertestillende funksjoner skyldes stoffet eugenol. Det antas også å redusere tannkjøttbetennelse, en tilstand som følger med tannpine.

Tyrkisk dragon er den mest populære i Bulgaria. Studier viser at den er rik på antioksidanter. De begrenser aktiviteten til frie radikaler, reduserer aldringsgraden og forhindrer utvikling av kreft.

En av de nylig oppdagede funksjonene til urten er dens evne til å bekjempe Staphylococcus aureus og Escherichia coli. Det er klart at planten kan redusere antall bakterier som forårsaker disse tilstandene.

Dette kan gjøre estragon til et av de ostlignende matkonserveringsmidlene i fremtiden. Dette vil finne en naturlig erstatning for skadelige og syntetiske produkter, som for tiden er mye brukt i hermetisering.

En annen interessant egenskap ved estragon er dens evne til å stoppe hikke. Dette gjøres ved å tygge noen få dragonblader eller ta 3-4 dråper planteolje på en sukkerklump. Problemet forsvinner for øyeblikket.

Tørr dragon
Tørr dragon

Estragon er også en urt som passer for mosjonister og spesielt for kroppsbyggere. Regelmessig inntak forbedrer og forbedrer absorpsjonen av stoffet kreatin, som de så sårt trenger.

Anbefalt: