En Halv Liter øl Om Dagen Senker Blodtrykket

Video: En Halv Liter øl Om Dagen Senker Blodtrykket

Video: En Halv Liter øl Om Dagen Senker Blodtrykket
Video: BESTILLINGSOVERSIGT Fra Oriflame katalog nr. 15 2021 2024, September
En Halv Liter øl Om Dagen Senker Blodtrykket
En Halv Liter øl Om Dagen Senker Blodtrykket
Anonim

Uansett årstid, bør alkohol konsumeres med måte. Om sommeren er det imidlertid knapt en dag for mange mennesker at de ikke åpner en kald øl og drikker den. I løpet av de kaldere månedene opprettholdes også ølgraden av mørkt øl.

Foruten å være en glede, anbefales det bokstavelig talt å konsumere en halv liter øl om dagen.

På grunn av silisiumet i drikken styrker øl bein. Hvis du spiser en halv liter glitrende drikke om dagen, vil du redusere risikoen for hjerteproblemer med nesten 1/3, nivåene av den såkalte godt kolesterol, som faktisk beskytter oss mot innsnevring av arteriene.

Øl er også bra for nyrehelsen - ølforbruk reduserer risikoen for nyrestein betydelig. På den annen side inneholder den glitrende drikken folsyre, samt B-vitaminer.

Ifølge en portugisisk studie anbefales det at det marineres i øl på forhånd når du tilbereder kjøtt.

Mørkt øl
Mørkt øl

Forskere hevder at øl vil redusere kreftfremkallende stoffer med 70 prosent. Øl forhindrer også utvikling av diabetes og senker også blodtrykket. Derfor anbefales det å drikke en øl hver dag, sier eksperter.

Tilsynelatende lytter mange til slike råd fra forskere, for ifølge resultatene av en undersøkelse er øl på tredjeplass som den mest populære drinken om sommeren. Før er det bare vann og kullsyreholdige drikker.

Undersøkelsen er bulgarsk, og ifølge den drikker nesten 60 prosent av voksne borgere øl minst en gang i uken. Mennesker mellom 40 og 49 år er de mest aktive ølfansene, etterfulgt av gruppen 30-39 åringer. Folk mellom 18 og 20 år drikker minst øl.

Det viser seg også at herrer drikker to og en halv mer enn den gule drikken, i motsetning til kvinner. I følge resultatene av undersøkelsen er de mest ivrige fans av øl i byene Montana og Ruse - der drikker de øl i gjennomsnitt 12 ganger i måneden.

64 prosent av ølforbrukerne mener at den passer til kombinasjon med forskjellige typer mat og bruker den til å tilberede forskjellige typer retter.

Anbefalt: