Hemmeligheten Bak Ekte Potetkjøttboller

Innholdsfortegnelse:

Video: Hemmeligheten Bak Ekte Potetkjøttboller

Video: Hemmeligheten Bak Ekte Potetkjøttboller
Video: EASY Tasty MEATBALLS WITH POTATOES . Картошка пюре с мясом и сыром очень легко и вкусно 2024, September
Hemmeligheten Bak Ekte Potetkjøttboller
Hemmeligheten Bak Ekte Potetkjøttboller
Anonim

Kjøttbolle er en tradisjonell rett av nasjonalt kjøkken, som nyter spesiell respekt i vårt land. Alternativene er hovedsakelig med kjøtt, men det er også vegetariske kjøttboller som er laget av grønnsaker.

Courgette kjøttboller er lette og deilige, men spesielt populære er potetene. De har like mange fans som den tradisjonelle delikatessen til kjøttdeig. Som de fleste vegetariske retter, er det også vanskeligere å tilberede enn kjøttmotparten.

Den største vanskeligheten i tilberedning av potetkjøttboller kommer i varmebehandling. Frustrasjonen med å sprekke potet kjøttboller når steking er en følelse som ofte følger med de første forsøkene på matlaging. Hvordan er hun hemmeligheten bak deilige potetkjøttboller, hvordan forberedes de slik at de ikke går i oppløsning under steking og absorberer aromaene av å røyke fett? Her er en lovende oppskrift.

Nødvendige produkter: 1 kg poteter, 100 gram ost, 1 løk, 1 egg. Krydder - salt, pepper, salte og andre å smake. Til panering: 2 egg og mel.

Tilberedning av potetkjøttboller:

Potetene som er valgt til kjøttkakene, må være nesten like store for å tilberedes samtidig. Vask og legg i kaldt saltvann uten å skrelle. Alle poteter må være under vann.

potet rösti
potet rösti

Kok potetene til de er klare. Skrell en squash, rasp den og press saften. Revet ost, løk og krydder tilsettes dem. Tilsett egget og bland godt.

Steking gjøres i en dyp panne, der fett legges i en slik mengde at kjøttkulen dyppes minst halvveis.

Fra potetblandingen dannes kjøttboller, som deretter dyppes suksessivt i de piskede eggene for panering og deretter i mel.

Ha i godt oppvarmet olje og stek på begge sider til den er gyllen. Under steking skal ikke stikkes med en gaffel, snu med en slikkepott.

De ferdige kjøttbollene tas ut på kjøkkenpapir og får absorbere unødvendig fett.

Serveres varm med pynt av salat eller melkesaus. De passer både til hovedrett og forrett.

Anbefalt: