Fire Spisefeil Du Bør Unngå

Innholdsfortegnelse:

Video: Fire Spisefeil Du Bør Unngå

Video: Fire Spisefeil Du Bør Unngå
Video: jerry lee lewis great balls of fire 2024, September
Fire Spisefeil Du Bør Unngå
Fire Spisefeil Du Bør Unngå
Anonim

Du stoler på kosttilskudd

Når vi ønsker å rense kroppen vår raskere, er det første vi når etter ernæringstilskudd. De fungerer vanligvis raskere og bedre enn konvensjonelle metoder. Du bør imidlertid vite at ingen av disse "medisinene" kommer til roten til problemet. De maskerer symptomene og lurte og fornøyd med endringene vi fortsetter å leve på feil måte.

Maten du spiser er det du må stole på og muligens endre i tilfelle visse problemer.

For mye mat i en pakke

Ikke tro at når etiketten sier: Naturlig, sunn, organisk osv., Er det virkelig. Når maten er lukket i en pakke, betyr det at den har gjennomgått en rekke prosesseringsprosesser for å være i stand i lengre tid. Prøv å unngå slike pakker.

Fire spisefeil du bør unngå
Fire spisefeil du bør unngå

Altfor ofte spiser du ute

Det er vanskelig å håndtere denne delen, spesielt i lunsjpausen. Det er imidlertid bra å tilberede noe hjemmefra på forhånd, for selv de beste restaurantene kan ikke helt takle å produsere ren og næringsrik sunn mat.

For mye sukker

Det rene sukkeret du ser og legger i kaffen er sannsynligvis den minst sukkerholdige tingen du spiser om dagen. Tyggegummi, slikkepinner, juice, nektarer, søtningsmidler i maten eller drikken din - alt dette er ting som mater bakteriene i kroppen din og stimulerer utviklingen av forskjellige virus.

Prøv å spise ferske, rå og organiske produkter, og på ikke mer enn en måned vil du se forskjellen, og i tillegg til visuelt vil du føle en forbedring i blodtrykket og funksjonen til alle organer i kroppen din.

Anbefalt: