Fransk Kringle Med Revet Epler

Video: Fransk Kringle Med Revet Epler

Video: Fransk Kringle Med Revet Epler
Video: Как приготовить датский крингл - рецепт вкусной домашней вкусной датской выпечки 2024, September
Fransk Kringle Med Revet Epler
Fransk Kringle Med Revet Epler
Anonim

Smelt-i-munnen-eplepai er spesielt populær i Frankrike. Denne kaken er sesongbasert, og fruktene i den kan erstattes med det som naturen tilbyr - kirsebær, jordbær, plommer, bringebær.

For det franske bakverket trenger du to egg, to hundre og femti gram margarin, fire ts mel, tre fjerdedeler teskje sukker, en halv teskje salt, en halv teskje natron.

For fyllingen trenger du fem store epler eller ett kilo sesongens frukt, samt en halv kopp sukker. Riv eplene på et stort rivjern, og i tilfelle kirsebær eller surkirsebær, fjern steinene.

Bland frukten med sukkeret og tilsett en vanilje og en klype kanel. Forbered deigen. Bland eggene med sukkeret til det er hvitt.

Fransk kringle med revet epler
Fransk kringle med revet epler

Tilsett myknet margarin, salt, natron slukket med noen dråper eddik, siktet mel og elt en myk deig.

Skill en fjerdedel av den ferdige deigen og legg den i fryseren. Del den gjenværende deigen i to deler. Ha den ene delen i en panne som er smurt med olje og drysset med mel.

Bruk en liten kjevle og fordel deigen over hele pannen. Hell de revne eplene over deigen. Dekk frukten med resten av deigen. Hvis du ikke helt kan dekke frukten, ikke bekymre deg.

Ta deigen ut av fryseren og rasp den på et stort rivjern. Fordel sagflis over hele overflaten av kaken og stek i en middels ovn i en halv time.

Server, drysset med melis, i selskap med en øse vaniljeis.

Anbefalt: