Hvordan Tilberede Jeg Hjemmelagde Salater?

Innholdsfortegnelse:

Video: Hvordan Tilberede Jeg Hjemmelagde Salater?

Video: Hvordan Tilberede Jeg Hjemmelagde Salater?
Video: Салат из зеленых помидор на зиму без стерилизации. 2024, September
Hvordan Tilberede Jeg Hjemmelagde Salater?
Hvordan Tilberede Jeg Hjemmelagde Salater?
Anonim

Vi elsker alle de salte fristelsene vi kan spise både foran TV-en, ser på favorittprogrammet vårt, og bare for å spise snacks på forskjellige kjeks.

Derfor har vi i dag bestemt oss for å tilby deg noe fantastisk enkel og deilig oppskrift på hjemmelagde salater, slik at du kan overraske dine kjære med noe velsmakende og annerledes.

Hvordan tilberede jeg hjemmelagde salater?

Nødvendige produkter:

400 g mel;

1 ts sukker;

1 ts tørrgjær;

1 ts salt;

30 g mykt smør;

50 ml olivenolje;

20 gram revet parmesan eller annen ost;

200 ml varmt vann;

1 ss fersk rosmarin;

havsalt (men ikke for grovt).

Fremstillingsmetode:

Din første oppgave er å sile melet, og tilsett deretter sukker og tørr gjær. Ha i varmt vann og salt og deretter olivenolje. Dann deretter noe som en brønn i den tørre blandingen, og begynn sakte å tilsette væsken, elt deigen til de hjemmelagde saltene.

Når deigen du beveger deg blir tykk nok, bør du også tilsette det myke smøret, parmesan og gule rosmarin. Fortsett å elte den til alle produktene er fullstendig blandet, og legg den i en plastpose i ca 1 time for å hvile.

Når deigen har slappet av og dø, rull den ut til en tykkelse på ca. 2-3 millimeter og dryss den godt med sumac og havsalt eller andre krydder etter eget valg. Skjær den i sommer med en bredde på omtrent en centimeter.

Når du er ferdig med å skjære hele deigen, begynner du å vri stripene. Husk at jo tynnere de er, jo sprøere blir de hjemmelagde salater.

Når du er klar, legg dem på kokepapir, ovnen skal forvarmes til 180 grader. Bake din sprø salttil de blir gyldne.

De er den perfekte sunne frokosten for enhver ferie, inkludert bursdager. Du kan også gi dem til barna dine på skolen, så du slipper å kjøpe dem de salte fristelsene fra butikken, som ofte inneholder skadelige ingredienser.

Vær sikker på at disse hjemmelagde salater de vil umiddelbart bli en favoritt for hele familien din fordi de er utrolig velsmakende og knasende.

Og hvis du vil ha noe mer sprøtt og velsmakende, så ta en titt på forslagene våre til hjemmelagde sylteagurk og hjemmelaget matbit.

Anbefalt: