Fem Sommeroppskrifter På Smoothies

Innholdsfortegnelse:

Video: Fem Sommeroppskrifter På Smoothies

Video: Fem Sommeroppskrifter På Smoothies
Video: 3 sunde smoothier | Mia Sommer 2024, September
Fem Sommeroppskrifter På Smoothies
Fem Sommeroppskrifter På Smoothies
Anonim

Om sommeren kan du lage dine egne brus - smoothies. De tilberedes av frukt som blandes og blir til en deilig og forfriskende drink. Du kan finne på din egen problemer eller dra nytte av ferdige smoothieoppskrifter.

Og hvis du fortsatt lurer på hva er fordelene med et glass avkjølende smoothie spesielt i den hotteste sesongen av året, la oss forklare deg at bråkmakerne:

- er veldig næringsrik og nyttig vitaminbombe;

- mett lenge og bytt ut mat;

- fungerer bra på peristaltikk;

- skape stemning;

- ro deg ned.

Det er viktig å merke seg det før du begynner forbered sommerens smoothie, kan du til og med fryse noen av fruktene eller grønnsakene i sammensetningen. Husk at prosessen med å male seg tar noen av vitaminene til produktene, så begrens det til et minimum - du trenger ikke å blande blandingen i minutter.

Banan og jordbær smoothie

For å tilberede denne avkjølende smoothien trenger du: 2 frosne bananer, skrelt og kuttet i sirkler, 1 kopp melk, 6 isbiter, 1 ss honning, 2 håndfull hakkede jordbær. Denne sommerens smoothie tilberedes på ti minutter.

Bananer må forhåndsskilles og skives i skiver, og deretter må de ligge i fryseren i to timer. Bland alle ingrediensene i en blender og slå i 25 sekunder eller til de er glatte.

Mango og papaya smoothie

Fem sommeroppskrifter på smoothies
Fem sommeroppskrifter på smoothies

Dette sommerproblemer er veldig nyttig både for folk som vil lade opp med en fruktbar lading av energi, og for de som trenger å friske opp etter bakrus.

Nødvendige produkter: 2 frosne bananer, ferdig skrelt og skiver, 1 skrelt mango, skåret i tynne skiver, en halv papaya, kuttet i biter, 1 kopp mandelmelk, 1 kopp kokosmelk, en klype revet ingefær, 1 ts kokosnøtspån.

Mandel- og kokosmelk kan erstattes med fersk melk, der det tilsettes litt kokosnøtspon og litt revne mandler.

Skrell en banan, rasp den og skjær den i fryseren i 2 timer. Skjær mangoen i to og skrap av den myke delen med en skje. Alle ingrediensene blandes i en blender og piskes til de blir en helt glatt blanding.

Blåbær smoothie

Problemer
Problemer

Dette er en virkelig forfriskende og næringsrik drink med mange antioksidanter.

Nødvendige produkter: 100 gram blåbær, 1 kopp vaniljesoyamelk, 1 kopp yoghurt, 4 isbiter, 1 vanilje.

Bland alt i en blender og pisk til det er glatt.

Smoothie med røde druer - Det er veldig nyttig for hjertet og hjernen.

Nødvendige produkter: 2 kopper røde frøfrie druer, 1 kopp soya vaniljemelk, 1 kopp yoghurt, 6 isbiter, 1 ss brunt sukker.

Druene vaskes og dreneres, og plasseres deretter i kjøleskapet for å kjøle seg ned. Alle ingrediensene blandes og piskes i en blender til de er glatte.

Honningmelon og agurksmoothie

Fem sommeroppskrifter på smoothies
Fem sommeroppskrifter på smoothies

Det er en drink med en veldig delikat tekstur og utsøkt smak.

Nødvendige produkter: 1 middels melon honningdugg, terninger, 1 agurk, skrelt og terninger, 1 kopp yoghurt, juice av en halv sitron, 2 ss fersk mynte, finhakket, 1 ss brunt sukker.

Den skivede melonen blir liggende i fryseren i 2 timer. Ta den deretter ut og ha alle ingrediensene i en blender og pisk til den er jevn. Sommerforstyrret melon det er klart!

Anbefalt: