Chicken Cachatore - Finesser I Utarbeidelsen Av Den Italienske Spesialiteten

Innholdsfortegnelse:

Video: Chicken Cachatore - Finesser I Utarbeidelsen Av Den Italienske Spesialiteten

Video: Chicken Cachatore - Finesser I Utarbeidelsen Av Den Italienske Spesialiteten
Video: Цыпленок Cacciatore | Pollo alla Cacciatora | SimplySicilian.net 2024, September
Chicken Cachatore - Finesser I Utarbeidelsen Av Den Italienske Spesialiteten
Chicken Cachatore - Finesser I Utarbeidelsen Av Den Italienske Spesialiteten
Anonim

Kyllingkjøtt er det eneste som er egnet for ernæring i kosten. Den inneholder også verdifulle næringsstoffer. Førsteklasses proteiner i den antyder at når vi konsumeres, får vi alle essensielle aminosyrer som trengs av kroppen. Vitamin A og B, mineraler jern og sink er også i utmerkede mengder i fjærkre kjøtt.

Siden den inneholder lite fett, er den i tillegg til ernæring også egnet for barn og eldre.

Kyllingkjøtt tillater tilberedning på forskjellige måter og inkluderes i enhver oppskrift. Noen av de nasjonale rettene med kylling er kjent over hele verden.

Hvert år 15. oktober feires dagen for kyllingen Kachatore. Sammen med tandoori kylling laget i India og hawaiisk kylling er oppskriften, som har fått verdensomspennende berømmelse den italienske kyllingen Cachatore.

Hva er Kachatore kylling og hva er hovedingrediensene?

Kachatore betyr bokstavelig talt jeger. Så hvis du må forklare essensen av retten, vil det på bulgarsk høres ut som en jaktgryte med kylling. I forskjellige deler av Italia inneholder oppskriften forskjellige ingredienser, men det er fortsatt uforanderlige, som er grunnlaget for retten.

Dette er kylling, tomater, løk og hvitløk. I noen regioner, i stedet for hvitvin, tilfører de rødvin, inkluderer oliven, sopp og forskjellige krydder, men dette endrer ikke essensen av oppskriften på denne kyllinggryten og holder den utrolig velsmakende og likte folk med forskjellige kulinariske kulturer.

Hovedforedlingen av kyllingkjøtt er ved steking. Subtiliteten med å lage kjøtt er å steke det i olivenolje på moderat varme, slik at en gylden skorpe oppnås og kjøttet forblir ømt.

De andre ingrediensene til retten er valgt etter smak, og i tillegg til de obligatoriske løkene kan også hvitløk og tomater, paprika, marinert sopp, kapers, gulrøtter delta.

Krydderne er rødvin, kyllingbuljong, svart og rød pepper, karri, basilikum, persille, salt, og som fett er det best å bruke olivenolje.

Matlaging kylling Kachatore er den samme som med en hvilken som helst lapskaus, og før den får lov til å surre til væskene fordamper og lapskausen tykner, tilsettes den stekte kyllingen.

Ved servering kylling Kachatore dryss med persille, basilikum eller rosmarin for å gi ønsket smak til hele retten.

Anbefalt: