I Karantene: Hvilke Produkter Trenger Vi Om 1 Måned?

Innholdsfortegnelse:

Video: I Karantene: Hvilke Produkter Trenger Vi Om 1 Måned?

Video: I Karantene: Hvilke Produkter Trenger Vi Om 1 Måned?
Video: Смотрите 4, 5, 6 серии, юмористического сериала для подростков - "Хочу в Париж". 2024, September
I Karantene: Hvilke Produkter Trenger Vi Om 1 Måned?
I Karantene: Hvilke Produkter Trenger Vi Om 1 Måned?
Anonim

Fordi vi, som mange andre land, står overfor epidemiologisk krise, som fullstendig kunne endre vår kjente situasjon, ville det ikke være dårlig å tenke på hvem som ville være våre mest nødvendige produkter, hvis nødvendig å forbli i karantene på grunn av Coronavirus, også kjent som Kovid-19.

Før vi gir deg verdifull veiledning hva er bra å få i 1 måned i karantene, vil vi spesifisere at dette ikke betyr at du må kjøpe hele butikken, som mange andre mennesker. Under ingen omstendigheter bør du fylle opp, da du kanskje trenger å kaste mat.

Tanken er rett og slett å bedømme etter størrelsen på familien din hva du kan kjøpe for ikke å gå ut en stund.

1. Pakkede eller flaskeprodukter som har lang holdbarhet

Viktige produkter. Dette er mel, kringleprodukter som pasta, couscous osv., Ris, linser, bønner, olje, eddik, kaffe, sukker, salt og mer. Hvis du liker å spise syltetøy, kan du også få sjokolade og kjeks - de er også holdbare.

2. Frosne produkter

Frosne blandinger hjelper til med karantene
Frosne blandinger hjelper til med karantene

Frosne grønnsaksblandinger er ganske holdbare - de gir deg et variert kosthold, samtidig som de gir deg vitaminer. De skal være raskt frossen og har knapt mistet mengden av vitaminer.

3. Produkter som vi kan fryse selv

Selvfølgelig vil vi nevne kjøtt og fisk her, for så lenge du ikke er vegetarianer, liker du sannsynligvis å spise dem også. Etter at du har lagt igjen den nødvendige mengden til den kommende favorittoppskriften, er det imidlertid viktig å fryse gjenværende kjøtt / fiskeprodukter umiddelbart.

4. Hermetikk

Hermetisert mat er obligatorisk i karantene for karonavirus
Hermetisert mat er obligatorisk i karantene for karonavirus

Utvalget av hermetikk i butikkene er stort, deres holdbarhet også.

5. Grønnsaker som ikke ødelegges raskt

Tomater, agurker og bladgrønnsaker er ikke veldig holdbare, men du kan ta en pose poteter, løk, gulrøtter (du kan også fryse dem), hvitløk, rødbeter og nesten hvilken som helst rotgrønnsaker.

6. Frukt som ikke ødelegges raskt

Rotgrønnsaker for produkter som varer lenge
Rotgrønnsaker for produkter som varer lenge

Ikke undervurder fruktene, fordi de er blant de beste kildene til vitaminer. Appelsiner, grapefrukt, sitroner, epler, pærer osv. Er holdbare.

7. Meieriprodukter

Vi vet at jo kortere holdbarhet et meieriprodukt har, desto bedre er det. I dette tilfellet må du imidlertid fylle på de meieriproduktene som har lengre holdbarhet. UHT melk er en av dem.

8. Hygieniske og sanitære produkter

Kjøp vaskemidler hvis du vil være i karantene
Kjøp vaskemidler hvis du vil være i karantene

Du må ha hørt om toalettpapir-mani, som ikke har noen rimelig forklaring. Ja, få litt papir, men ikke kjøp alle pakkene du ser i butikken. Vurder også en kjøkkenrull (den er multifunksjonell), vaskemidler, kjøkkensvamper, såper, sjampo, balsam osv.

9. Legemidler

Hvis du trenger å ta spesifikke medisiner (for blod, for allergi osv.) På resept, må du beregne hvor mye du trenger hvis du ikke trenger å reise hjemmefra i en måned. Ikke glem å få desinfeksjonsmidler, vitaminer (den rådende oppfatningen er at for å beskytte oss mot de mer alvorlige symptomene på coronavirus, er det bra å ta vitamin C og D), immunstimulerende midler og de vanlige medisinene som vi har førstehjelpsskrin. Ikke kjøp unødvendige antibiotika og store mengder medikamenter - døm for din husstand.

10. Produkter relatert til vanene våre

Konjakk i karantene hjemme
Konjakk i karantene hjemme

Nå er det kanskje på tide å slutte å røyke, redusere alkohol eller gjennomgå en avgiftning. Vi er imidlertid forpliktet til å nevne nøyaktig de produktene som er relatert til menneskelige vaner og avhengighet. Om du lager på slike produkter eller sier farvel til dem, avhenger av din egen beslutning!

Anbefalt: