Lilla Olje - Helbredende Egenskaper Og Påføring

Innholdsfortegnelse:

Video: Lilla Olje - Helbredende Egenskaper Og Påføring

Video: Lilla Olje - Helbredende Egenskaper Og Påføring
Video: Oppussing av gulv [Slitt furugulv får nytt liv med enkle midler] 2024, September
Lilla Olje - Helbredende Egenskaper Og Påføring
Lilla Olje - Helbredende Egenskaper Og Påføring
Anonim

Det er umulig å glemme den fantastiske magiske duften av syrin!! Den milde og søte lukten av blomstrende vårhager fyller oss med behagelige opplevelser.

Men ikke alle vet om helbredende egenskaper av lilla blomster. Det er i stand til å hjelpe kroppen med å takle mange sykdommer.

De helbredende egenskapene til syrin har lenge vært kjent innen folkemedisinen. Den vokste i overflod i hagene til aristokratene til det osmanske riket, og det antas at det var der syrin begynte å bli brukt til medisinske og parfymerende formål.

Den inneholder en stor mengde askorbinsyre, essensielle oljer og flavonoider, som har en positiv effekt på kroppen. Lilla er et utmerket febernedsettende, betennelsesdempende og smertestillende middel. Den brukes til å lage te, olje, kompresser og salver som hjelper veldig godt med revmatisme, revmatoid artritt, radikulitt, torner og gikt.

dessverre lilla olje det er nesten umulig å kjøpe selv i spesialforretninger. Men du kan enkelt forberede det selv.

Hjemmelaget syrinolje

lilla olje
lilla olje

Fargen skal plukkes fra en skogspark eller utenfor byen - vekk fra industriområder og støvete veier.

Du trenger: friske lilla blomster, luktfri vegetabilsk olje, en 1-liters krukke med lokk (glass), ren gasbind.

Skill fargen forsiktig fra stilkene og fyll glasset med dem. Varm vegetabilsk olje til 40 grader og fyll glasset med den slik at den dekker fargen. Lukk glasset med lokk og la det modnes i 2 dager.

Sil oljen med gasbind, og klem fargen godt. Varm opp oljen igjen og tilsett en ny porsjon farge, la den stå. Gjenta prosedyren til du får en aromatisk olje.

Gni den på pannen og templene for migrene, masser de syke leddene til revmatisme. Prøv å tilsette oljen i krem, lotion, sjampo og balsam - du vil berike kosmetikken din med den mest sjarmerende aromaen og verdifulle stoffer.

I dag fortsetter moderne urtemedisiner å bruke den lilla olje for behandling av utslett, solbrenthet, små kutt og riper, andre hudsykdommer som kviser, kviser, byller. Rengjør hvis du tilsetter fra oljen til vaskemidler lilla duft vil fylle hjemmet ditt.

Denne oljen behandler bronkitt, forkjølelse, sår hals, influensa, brukt ved innånding. Lilla lindrer stress og alle slags nervesykdommer.

Se flere applikasjoner av syrin på kjøkkenet.

Anbefalt: