Hvordan Lage Hjemmelagde Eclairs

Innholdsfortegnelse:

Video: Hvordan Lage Hjemmelagde Eclairs

Video: Hvordan Lage Hjemmelagde Eclairs
Video: Professional Baker Teaches You How To Make ECLAIRS! 2024, September
Hvordan Lage Hjemmelagde Eclairs
Hvordan Lage Hjemmelagde Eclairs
Anonim

Hjemmelagde eclairs de er ikke vanskelige å forberede, men det er regler som er gode å følge for å få de små søte fristelsene. Ikke åpne ovnen mens du baker og inspiser dem hele tiden.

En annen viktig del er når du legger eggene - i det første øyeblikket når du blander den ferdige deigen med eggene, vil ikke hele blandingen se bra ut. Du må blande det godt for å gjøre det jevnt. I tillegg må eggene ha blitt holdt ved romtemperatur i noen tid.

En annen gylden regel for vellykkede eclairs er å sette eclairs i en sterk ovn først og deretter senke dem. La oss se på en interessant oppskrift på hjemmelagde eclairs:

Mini eclairs
Mini eclairs

Hjemmelagde eclairs med melk

Nødvendige produkter: 120 ml fersk melk, 120 ml vann, 120 g smør, 1 ss sukker, en klype salt, 130 g mel, 4 egg - større

Fremgangsmåte: Varm opp melk, smør, sukker, salt og vann på en varm tallerken. I løpet av denne tiden, slå på ovnen for å forvarme til 200 grader. Når smøret begynner å smelte og melken koker gradvis, må du helle melet i pannen, fjerne det fra ovnen.

Begynn å blande blandingen med en treskje i lang tid og kraftig for å utjevne melet med de andre produktene og ingen kuler. Sett blandingen tilbake på kokeplaten for å fordampe væsken som er igjen i pannen.

Ha så deigen i en annen bolle og la den avkjøles en stund. Når den allerede har en normal temperatur, begynn å tilsette eggene.

Salte eclairs
Salte eclairs

Subtiliteten her er at etter hvert tilsetning må du elte egget godt for å gjøre det lettere for deg. Etter at du har tilsatt alle de fire eggene, glatter du deigen godt igjen og legger den i en sprøyte med en passende dyse.

Sørg for å legge bakepapir på bunnen av brettet og begynn å spraye dem, og husk at det skal være nok plass mellom alle eclairene. Sett dem i en forvarmet ovn på 200 grader og reduser dem etter 15 minutter til 180 grader.

Når du har redusert ovnen, må du steke i ytterligere 15 minutter. Når du har bakt dem, bør de kjøle seg ned slik at du kan fylle dem med kremen du har valgt.

Fyllingen av eclairs kan være fruktig, bare krem, sjokolade, du kan til og med gjøre dem salte med en fylling av majones og krydder.

Anbefalt: