Røde Linser Er Ideelle For Puré, Brun Kombineres Med Kjøtt

Video: Røde Linser Er Ideelle For Puré, Brun Kombineres Med Kjøtt

Video: Røde Linser Er Ideelle For Puré, Brun Kombineres Med Kjøtt
Video: Refiner (feat. Chandler Moore and Steffany Gretzinger) - Maverick City Music | TRIBL Music 2024, September
Røde Linser Er Ideelle For Puré, Brun Kombineres Med Kjøtt
Røde Linser Er Ideelle For Puré, Brun Kombineres Med Kjøtt
Anonim

Linser er et glemt produkt, selv om de i mange år var blant de hovedrettene til de slaviske folkene. Det er verdifullt på grunn av dets høye nivåer av protein, karbohydrater og mineraler.

I tillegg til å være deilig, har linser også helbredende egenskaper. Med hjelpen kan du bekjempe mage- og nerveproblemer og sykdommer. Og hvis du spiser linser regelmessig, vil du alltid være rolig og reservert.

Linser er en belgfrukter, inneholder 30 prosent protein, en stor mengde jern, B-vitaminer og PP. Linsespirer inneholder mye vitamin C. En halv kopp kokte linser tilsvarer 115 kalorier, 9 g protein, 20 g karbohydrater og 8 gram fiber.

Linsepuré
Linsepuré

Linsemel antas å være enda mer verdifullt enn kornene. Linser har forskjellige farger og smaker. For eksempel har brunt og grønt en nøtteaktig smak, men skal kokes lenge - ca 70 minutter.

Denne linsen mister ikke formen og er ideell for kombinasjon med kjøtt. Røde linser puréer raskt fordi de koker. Den er perfekt for å lage forskjellige typer supper og puréer. Den har en litt krydret smak.

Dette gjør det bra for å kombinere med forskjellige typer krydder. Det er ikke nødvendig å suge linsene i noen timer før du koker. Det er ikke dårlig å rengjøre den før matlaging for å fjerne de små steinene.

Linser absorberer en stor mengde vann, så sørg for å titte innimellom under lokket mens du setter på ovnen for å koke dette deilige produktet.

Linser med kjøtt
Linser med kjøtt

Linsene blir saltet først etter at de er helt klare, for hvis vannet de kokes i er salt, vil tilberedningsprosessen ta mye lenger tid. Forholdet mellom linse og vann er en del linse, to deler vann.

Linsene vil være deilig hvis du ikke legger dem i kaldt, men i kokende vann. Kok deretter opp to ganger, reduser varmen til lav, lukk pannen med lokk og kok opp til den er fullstekt.

Det avhenger av linsens farge og variasjon. Det er ikke overflødig å ta en titt mens linsene koker, og av og til å se ved hjelp av øse hvor langt kokeprosessen har kommet.

Anbefalt: