Bacon Er Nyttig Eller Skadelig

Video: Bacon Er Nyttig Eller Skadelig

Video: Bacon Er Nyttig Eller Skadelig
Video: Kaldrøyking bacon – Slik kaldrøyker du bacon med Smokepins 2024, September
Bacon Er Nyttig Eller Skadelig
Bacon Er Nyttig Eller Skadelig
Anonim

Vi vet alle at bacon inneholder mye fett. Det er derfor mange av oss kategorisk utelukker bacon fra menyen vår, i frykt for at det bare kan skade helsen vår.

Riktignok inneholder bacon kolesterol, men husk at det er mindre enn for eksempel smør. Ikke bekymre deg! Ikke tro at å spise et stykke bacon, vil kolesterol umiddelbart begynne å legge seg på arteriene.

Nei! Legene sier at et lite stykke bacon med vitamin F vil gi deg flere fordeler, spesielt for forebygging av aterosklerose. Og kolesterolet det inneholder, vil bli brukt til å bygge immunceller for å beskytte kroppen vår mot virus og infeksjoner.

Arakidonsyre, som finnes i bacon, er nødvendig av hjertemuskelen. Uten den kan ikke hormoner fungere normalt. Immunreaksjoner og kolesterolmetabolisme lider også.

Det er best å spise bacon med brød, helst fullkorn. De to produktene i kombinasjon vil være lettere å absorbere av kroppen. Dette anbefales selvfølgelig for personer som ikke er overvektige og ikke har fordøyelsesproblemer. Hvis du er en av dem, bør du ikke konsumere mer enn 10 gram bacon om dagen.

Kostholdsalternativet er å spise bacon med grønnsaker.

Det er imidlertid ikke bra å spise stekt bacon. Når den stektes, mister den sine nyttige egenskaper og akkumulerer giftstoffer og kreftfremkallende stoffer. Det er bedre å bare varme opp baconet.

Anbefalt: